Pølseform

Pølseform er en enkel middag du kan lage på kort tid! Bruk amerikansk blanding eller andre frosne grønnsaksblandinger for å få i deg litt ekstra grønt.

40-60 min
Enkel
Pølseform

Slik gjør du

    1. 1
      Varm ovnen til 180 grader. Bruk en ildfast form, ca. 20 x 30 cm, og smør den med litt smør eller olje.
    2. 2
      Skjær pølsene i små biter. Finsnitt løk og hvitløk og fres det i litt olje i en liten kasserolle til løken blir myk og blank. Tilsett tomatene og la det småputre mens du forbereder resten.
    3. 3
      Kok pastaen som anvist på posen.
    4. 4
      Kok grønnsaksblandingen et par små minutter i lettsaltet vann, hell av vannet. Ha pølsebitene over i formen og tilsett grønnsaker, pasta og mais.
    5. 5
      Smak tomatsausen til med salt og pepper og hell den over i formen. Bland alt godt sammen og dryss over grana padano og revet ost. Stek formen midt i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.
    6. 6
      Server med nystekte hvitløksbaguetter.