Kjøttpølse-wrap med coleslaw
Pølsewrap med saftig coleslaw passer like godt til lunsj som til en kjapp middag. Dette er garantert en favoritt hos barna, og minst like populært blant de voksne.
20 min
Enkel
Slik gjør du
Coleslaw:
- 1Kutt kål og gulrøtter i tynne strimler. Dryss litt salt over og la det stå i ca. 10 minutter. Legg de strimlede grønnsakene i et klede og press ut væsken.
- 2Bland sammen med majones og rømme. Smak til med pepper og sitronsaft. Vend kål- og gulrotstrimlene inn i dressingen.
- 3Stek pølsene i olje og litt smør i en middels varm stekepanne til pølsene er gylne. Del deretter pølsene i to på langs. Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken.
- 4Fordel coleslaw over hele lefsen, strø over finkuttet vårløk og legg pølsen i midten. Rull lefsen sammen til en tett rull og del i to på skrå.
- 1