En tropisk kokos- og ananaskake er perfekt å servere som avslutning på en hyggelig sommerkveld. Lag den litt i forveien slik at den får tid til å godgjøre seg.
Kvæfjordkake, eller Verdens beste, er en av de mest populære kakene vi har her til lands. Her får du deilig marengs, sprø mandler og silkemyk krem i skjønn harmoni.
En lekker daimiskake er enkelt å lage og veldig hyggelig å servere til store og små. Her har vi toppet med kaken med noen gode striper salt karamellsaus.
Denne kaken er en sjokolade- og jordbærfest som pynter opp julebordet. Bunnene kan lages i god tid i forveien, men vent med pyntingen til rett før servering. Litt ekstra jordbærsaus og myk pisket krem er perfekt tilbehør.
Pavlova er enkelt å lage og passer til de fleste anledninger. Topp kaken med sesongens fineste bær og litt friske urter (bruk gjerne mynte eller sitronmelisse),
og dryss gjerne et tynt lag med melis over før servering.
Dette er en fest av en sjokoladekake – fylt og pyntet med en deilig fløtebasert sjokoladekrem. Pynt den med masse deilig sjokolade, eller server den som den er.
Si det med kake! Denne deilige hjerteformede sjokoladekaken passer å bake til morsdag, farsdag, valentines, eller når du bare vil overraske en du er glad i.
«Gâteau au yaourt» er en fransk yogurtkake der en bruker yoghurtbeger som måleenhet, noe som gjør det enkelt å huske mengdeforholdene (her har vi brukt et lite beger på 150 ml). Yoghurten gjør kaken myk og saftig, og gir den en deilig smak.
Hjerteformede porsjonskaker med sjokolade og bringebærkrem er perfekt dessert til Valentins, eller når du bare vil spre litt ekstra kjærlighet til deg selv eller noen andre! Kaken kan også lages i springform dersom du ikke har hjerteformer.
Denne kaken er en sjokolade- og jordbærfest som pynter opp julebordet. Bunnene kan lages i god tid i forveien, men vent med pyntingen til rett før servering. Litt ekstra jordbærsaus og myk pisket krem er perfekt tilbehør.
Klassikeren Gâteau Marcel er en nydelig og litt annerledes sjokoladekake, helt fri for mel og gluten. Halvparten av røren stekes til kakebunn, mens resten legges over som fyll. En skikkelig saftig og god festkake!
Saftige og enkle muffins med fløyelsmyk ostekrem og melisdryss. Glasuren kan farges rød eller grønn med konditorfarge hvis ønskelig. Små snøkrystaller kan byttes ut med annen kakepynt som fargerik strøssel, sølv- eller gullkuler.