Toast med Norvegia og spekeskinke på en tallerken

Digge oppskrifter på toast

Det er mye godt man kan legge på eller mellom to skiver brød.

Toast eller ristet brød, er en enkel, men kjær rett som har vært en del av frokost- og lunsjkulturen i mange år. Toast passer enten du trenger noe mat i farta, skal ut på tur eller bare har lyst på noe enkelt og godt til lunsj eller kos. 

Toast er snadder og det er også en fin måte å bruke av det man allerede har i huset, i tillegg til at det er veldig enkelt å lage.

Toast kan nytes med et bredt utvalg av pålegg som for eksempel rester av gulost, skinke, salami eller andre ost- eller påleggssorter. Bruk gjerne grovbrød og mager pålegg som for eksempel kyllingfilet eller sennep i stedet for smør så blir den også litt sunnere.

Man trenger heller ikke å ha et eget toastjern, du kan også bruke vaffeljern eller steke i ovnen eller i en stekepanne.

Kanskje finner du en ny favoritt-toast? 

Oppskrifter