Burgertoast med cheddar
Burgertoast er aldri feil, hverken til lunsj eller middag – og har du tenkt på at den kan lages i et toastjern? Vi har valgt å toppe vår med cheddar og syltet rødløk. Rødløken kan gjerne lages på forhånd. Den holder seg fint i kjøleskapet noen dager. Lag gjerne trippel porsjon, så har du en stund.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skjær løken i ringer eller skiver. Bland saften av en lime med 1 ss sukker.
- 2Når sukkeret har løst seg opp, hell alt over løken. Sett til side i ca. 30 minutter.
- 3Stek burgeren i smør eller olje på begge sider i en panne.
- 4Skjær fine skiver brød og smør på barbequesaus.
- 5Legg burger og ost på skivene og stek i varmt jern til osten har smeltet og brødene fått fine grillstriper.
- 6Server med syltet løk og en grønn salat.
- 1