Burgertoast med cheddar

Burgertoast er aldri feil, hverken til lunsj eller middag – og har du tenkt på at den kan lages i et toastjern? Vi har valgt å toppe vår med cheddar og syltet rødløk. Rødløken kan gjerne lages på forhånd. Den holder seg fint i kjøleskapet noen dager. Lag gjerne trippel porsjon, så har du en stund.

20-40 min
Enkel
Burgertoast med cheddar

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær løken i ringer eller skiver. Bland saften av en lime med 1 ss sukker.
    2. 2
      Når sukkeret har løst seg opp, hell alt over løken. Sett til side i ca. 30 minutter.
    3. 3
      Stek burgeren i smør eller olje på begge sider i en panne.
    4. 4
      Skjær fine skiver brød og smør på barbequesaus.
    5. 5
      Legg burger og ost på skivene og stek i varmt jern til osten har smeltet og brødene fått fine grillstriper.
    6. 6
      Server med syltet løk og en grønn salat.