Bruschetta med kremost og røkt laks

Bruschetta med røkt laks og lodderogn er en enkel og smakfull rett som passer som første rett i et festmåltid – i tillegg kan den forberedes i god tid før servering.

20-40 min
Enkel
Bruschetta med kremost og røkt laks

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær baguetten i skiver, ringle over litt olivenolje og stek i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
    2. 2
      Avkjøl skivene og smør på Snøfrisk.
    3. 3
      Legg på skiver av røkt laks og topp med en teskje lodderogn.
    4. 4
      Pynt gjerne med finhakket dill før servering.
    5. 5
      Bruschetta med kremost og røkt laks er forrett i en 3-retters meny. Hvor hovedretten er Biff med asparges og sjampinjong i peppersaus og Tropisk frukt med vaniljeis og sjokolade til dessert.