Bruschetta med bakte druer og camembert
Stekte bruschetta med balsamicobakte druer og smeltende camembert er et perfekt tilskudd til tapasbordet, til forrett, eller som et alternativ til ostekvelden.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Forvarm ovnen til 200 °C.
- 2Skyll druene og ha de over i en ildfast form. Ringle over olivenolje, balsamico og litt hakket timian. Bland godt.
- 3Bak druene i ovnen i 15-20 minutter, til de er myke.
- 4Grovhakk valnøttene. Ha nøttene i en medium varm stekepanne i et par minutter. Rist godt på pannen underveis.
- 5Skjær baguetten i fine skiver. Ringe over litt olivenolje og stek i forvarmet ovn i ca. 5 minutter.
- 6Skjær camemberten i passende biter, og legg på baguette-skivene. Stek videre i ca. 5 minutter eller til osten er smeltet.
- 7Topp skivene med bakte druer og hakkede valnøtter.
- 1