Sommerens beste desserter

Sommeren er til for å nytes, og da hører en god dessert med. En søt eller frisk dessert gir en god avslutning på måltidet - for hvem liker vel ikke dessert? La deg inspirere til å prøve et par nye oppskrifter denne sommeren!

Søte terter med vaniljekrem og friske bær

Nå er ikke friske bær forbeholdt om sommeren. De er stort sett å få tak i hele året. Med vaniljekrem og hjemmelaget tertebunn har du en frisk og fin dessert.

Iskake i en fei

Dette er en genial is dessert! Imponer med en lekker iskake, laget på null komma niks. Dekorer iskaken med friske bær, sjokolade eller makroner.

Pavlova i rødt, hvitt og blått

Denne kaken har nesten blitt nasjonalkaken vår. Pynt den med bær i rødt, hvitt og blått, og få en kake som står i stil med det norske flagget. Bruk gjerne laktosefrie melkeprodukter, så har du en kake som både er gluten- og laktosefri.

Fruktsalat med eggedosis

Dette er sommerens søteste og mest fargerike dessert! Fruktsalater kan spises året rundt, det er bare å tilpasse ingrediensene til sesongen. De fleste frukter og bær er nå å få tak i hele året.

Is i vaffel

Lag iskjeks i vaffeljern og imponer gjestene dine i sommer.

Opp-ned iskake

Sørlandsis og favorittgodteriet er en sikker vinner hos både små og store.

17. mai-iskake på fem minutter

Enklere kan en is dessert nesten ikke gjøres!

Muffins i rødt, hvitt og blått

Muffins i flaggets farger er med på å sette festbordet i feststemning. Men denne oppskriften kan brukes til alle anledninger!

Vaffelsandwich

Server vafler på en gøyal måte! Sprø vaffel og myk is er nydelig sammen.

Bananmuffins - søte muffins uten sukker

Disse er glutenfrie og inneholder ikke sukker, men bananen gjør dem søte og gode. Dette er den perfekte koseretten som du kan nyte med god samvittighet. Litt sunnere muffins med havregryn, nøtter og banan.

Melkesjokoladekjeks med salt karamell

Hva får du om du tar en pakke kjeks, kombinerer den med en boks nydelig iskrem og topper den med rennende karamellsaus og fugde? Den ultimate desserten!

Minipavlova med salt karamell og Smash

Glem alt av bær og frukt på pavlovaen. Denne mer syndige lillebroren vil få deg til å glemme bærkaker. Salt karamell og Smash i en salig blanding vil kanskje gjøre denne kaken til din favoritt i sommer.

Sjokoladekake med smak av appelsin

Smaken av sjokolade og appelsin er som skapt for hverandre, noe denne delikate kaken bekrefter. Kaken er enkel å lage, og holder seg saftig og deilig i dagevis. En favoritt!

Ostekake med appelsincurd

Dette er en saftig ostekake, toppet med herlig appelsincurd. Server kaken i porsjonsglass eller som en hel kake. Curden kan også brukes på sjokolademousse.

Tropiske bananpannekaker med mangosaus

Lukk øynene, og drøm deg bort til palmesus og bølgeskvulp. Med disse ingrediensene får du seks deilige pannekaker.

Tilslørte bondepiker

En klassisk dessert. Den perfekte blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende.

Dessertspyd på grillen

Enkle dessertspyd for perfekte grilldager. Både formkake, mango og marshmallows. Kanskje en ny sommerhit?

Yoghurtis på pinne

Hjemmelaget is på en-to-tre!

Jordbær a la Napoleon

Dette er en lekker dessert som er kjempeenkel å lage. Her kan det meste lages i stand på forhånd, og så monterer du kakene like før servering.

Lune pannekaker med is og bær

Nystekte pannekaker med is og bær er en deilig dessert.

Dessertostepai

Midt i blinken for deg som er glad i ostekake!