Tropiske bananpannekaker med mangosaus

Lukk øynene, og drøm deg bort til palmesus og bølgeskvulp. Med disse ingrediensene får du seks deilige pannekaker.

20-40 min
Enkel
Tropiske bananpannekaker med mangosaus

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell mangoen og del den i små terninger. Sett en gryte på medium varme og legg i mangobitene og 1 ss honning. Tilsett 3 ss vann. Kok opp på svak varme og rør jevnlig. Sett ned varmen til medium og la mangoen surre seg myk til den får syltetøykonsistens.
    2. 2
      Sett stekepannen på middels varme.
    3. 3
      Skjær to av de tre bananene i skiver, legg i en bolle og tilsett eggene. Visp sammen for hånd eller med en kjøkkenmaskin. Tilsett hvetemel, visp til en røre.
    4. 4
      Skjær en banan i skiver. Bruk øse og ta en porsjon med røre over i stekepannen. Stek først på den første siden i noen minutter og snu den med en stekespade. Legg på noen skiver banan og stek videre i et minutt. Repeter denne prosessen til du har brukt opp røren. Du kan også lage små pannekaker.
    5. 5
      Server pannekaker med mangosyltetøy og litt honning på toppen.
    6. 6
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i januar.