Tropiske bananpannekaker med mangosaus
Lukk øynene, og drøm deg bort til palmesus og bølgeskvulp. Med disse ingrediensene får du seks deilige pannekaker.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skrell mangoen og del den i små terninger. Sett en gryte på medium varme og legg i mangobitene og 1 ss honning. Tilsett 3 ss vann. Kok opp på svak varme og rør jevnlig. Sett ned varmen til medium og la mangoen surre seg myk til den får syltetøykonsistens.
- 2Sett stekepannen på middels varme.
- 3Skjær to av de tre bananene i skiver, legg i en bolle og tilsett eggene. Visp sammen for hånd eller med en kjøkkenmaskin. Tilsett hvetemel, visp til en røre.
- 4Skjær en banan i skiver. Bruk øse og ta en porsjon med røre over i stekepannen. Stek først på den første siden i noen minutter og snu den med en stekespade. Legg på noen skiver banan og stek videre i et minutt. Repeter denne prosessen til du har brukt opp røren. Du kan også lage små pannekaker.
- 5Server pannekaker med mangosyltetøy og litt honning på toppen.
- 6Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i januar.
- 1