Iskaffe med sjokoladeis
Kos deg i sommervarmen med en herlig iskaffe med kremet sjokoladeis! Vi har toppet den med ristede hasselnøtter for å gi ekstra crunch.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Hell iskaffen i to serveringsglass. Plasser et par kuler med sjokoladeis i hvert glass. Topp med vaniljesaus og sjokoladesaus.
- 2Pynt med ristede, hakkede hasselnøtter og server med det samme.
- 1
Ristede hasselnøtter:
- 1Forvarm stekeovnen til 175 grader. Legg ønsket mengde hasselnøtter jevnt utover et stekebrett. Rist nøttene i ovnen i ca. 10–15 minutter, til de blir gyllenbrune og skallet begynner å løsne.
- 2Ta stekebrettet ut av ovnen og la hasselnøttene avkjøles litt. Legg hasselnøttene i et rent kjøkkenhåndkle og gni nøttene mot hverandre slik at skallet løsner (noe skall vil sitte igjen, men det går helt fint).
- 1