Brownies med Oreo-is og varm sjokolade
En søt og myk sjokoladekake som garantert er en suksess på kakebordet, og perfekt til is!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 170 grader. Kle formen med bakepapir i bunnen og på sidene.
- 2Hakk sjokoladen. Smelt smøret i en liten kasserolle, trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn sjokoladen til den smelter.
- 3Visp sukker, brunt sukker og egg sammen i en bolle. Sikt sammen mel og vaniljesukker.
- 4Rør sjokoladeblandingen sammen med eggeblandingen, og rør til slutt inn melet. Hell røren over i formen og stek kaken midt i ovnen i 20 minutter. Avkjøl kaken i formen.
- 1
Sjokoladesaus:
- 1Kok opp fløten til sjokoladesausen i en liten kasserolle. Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn sjokoladen til sausen blir blank og jevn. Rør til slutt inn smøret og oppbevar sjokoladesausen på et lunt sted inntil servering. Ev. kan den forsiktig varmes opp igjen rett før servering.
- 2Del browniesen i passende biter og server den toppet med oreo-is og varm sjokoladesaus.
- 1