Farsdag på søndag

Gled en pappa på farsdagen! Hva med frokost på sengen, en hjemmelaget tegning eller et koselig kort?

Søndag 13. november er det farsdag og tradisjonen tro skal man gjøre litt ekstra stas på far denne dagen. Hos Joker finner du alt du trenger for å lage en fin dag.

Farsdagen er en hedersdag for fedre, og i Norge feires farsdagen den andre søndagen i november. Her er noen tips til hvordan du gjør dagen spesiell for far og resten av familien.

Frokost på sengen

Hva er vel bedre enn å overraske far med en god frokost på sengen? Varm, nykokt kaffe og noen gode skiver brød med fars favorittpålegg er garantert suksess. Bak gjerne ditt eget brød eller velg blant vårt store utvalg av brød.

Kake til kaffen

Far vil nok sette stor pris på litt kake på dagen sin, og det er alltid hyggelig med hjemmebakte rundstykker eller noe søtt til kaffen.

Her får du deilige oppskrifter med sjokolade! 

Her finner du oppskrifter på begge deler. Hva med å lage en god eplekake og servere den med is eller pisket krem?  Og har dere ikke tid til å bake kake, kan dere *bestille ferdig pyntet kake på kakebutikk.no før kl. 12.00 og hente den allerede dagen etter i din nærmeste Joker butikk. *Gjelder ikke nord for Trøndelag

Liten gave

En blomst er til glede for hele familien, eller en hjemmelaget tegning fra familiens yngste. Koselige ord på et kort, er også hyggelig. Husk at det ikke er størrelsen som teller, men budskapet! Og den beste gaven av dem alle er at far får mange gode ord og klemmer på
en dag som denne. 

Joker ønsker alle fedre en riktig fin dag!

Relatert innhold

Eplekake med vaniljesaus

Hva er vel bedre enn en lun eplekake til dessert? Server gjerne med vaniljesaus.

Eplekake med ostekrem

By venner og naboer på saftig eplekake med deilig ostekrem. Denne vil falle i smak hos store og små.

Arme riddere

Bruk opp brødet eller gamle brødskiver til tidenes beste helgefrokost eller lunsj.

Toast med salami og paprika

Lag en klassisk toast til middag eller aftens. Det er lett å glemme hvor godt det smaker!

Ost- og skinkehorn

Slike horn er godt både som matpakke, turmat, i barnebursdag eller på en kosekveld. Det fine er at du kan fryse dem og ta dem opp etter behov.

Gulrotrundstykker

Et spennende rundstykke som passer godt til turmatpakken.