Farsdag på søndag

Gled en pappa på farsdagen! Hva med frokost på sengen, en hjemmelaget tegning eller et koselig kort?

Søndag 12. november er det farsdag og tradisjonen tro skal man gjøre litt ekstra stas på en pappa eller bonuspappa eller en annen farsfigur som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! Vi vil tippe at et ekstra godt måltid, enten det er frokost, lunsj, middag eller kos, vil falle i smak hos de fleste denne dagen. Hos Joker finner du alt du trenger for å lage en fin dag.

Farsdagen er en hedersdag for fedre, og i Norge feires farsdagen den andre søndagen i november. Her er noen tips til hvordan du gjør dagen spesiell for far og resten av familien.

Frokost på sengen

Hva er vel bedre enn å overraske med en god frokost på sengen? Varm, nykokt kaffe og noen gode skiver brød med favorittpålegget er garantert suksess. Bak gjerne ditt eget brød eller velg blant vårt store utvalg av nystekte brød.

Kake til kaffen

Far vil nok sette stor pris på litt kake på dagen sin, og det er alltid hyggelig med hjemmebakte rundstykker eller noe søtt til kaffen.

Her får du deilige oppskrifter med sjokolade! 

Her finner du oppskrifter på begge deler. Hva med å lage en god eplekake og servere den med is eller pisket krem?  Og har dere ikke tid til å bake kake, kan dere *bestille ferdig pyntet kake på kakebutikk.no før kl. 12.00 og hente den allerede dagen etter i din nærmeste Joker butikk. *Gjelder ikke nord for Trøndelag

Liten gave

En blomst er til glede for hele familien, eller en hjemmelaget tegning fra familiens yngste. Koselige ord på et kort, er også hyggelig. Husk at det ikke er størrelsen som teller, men budskapet! Og den beste gaven av dem alle er at far får mange gode ord og klemmer på en dag som denne. 

Joker ønsker alle fedre en riktig fin dag!

Relatert innhold

Eplekake med ostekrem

By venner og naboer på saftig eplekake med deilig ostekrem. Denne vil falle i smak hos store og små.

Arme riddere

Bruk opp brødet eller gamle brødskiver til tidenes beste helgefrokost eller lunsj.

Toast med salami og paprika

Lag en klassisk toast til middag eller aftens. Det er lett å glemme hvor godt det smaker!

Crunchy over-natten-ciabatta

Ciabatta er et italiensk brød kjent for sin luftige tekstur og sprø skorpe. Alt som kreves er litt tid, omtanke og noen enkle ingredienser.

Omelett med toastet brød

Omelett er både enkelt, næringsrikt og godt! Du kan variere fyllet etter eget ønske, men vi anbefaler denne smakfulle varianten med sjampignon og vårløk.

Risengrynsgrøt

Risgrøt er for veldig mange en tradisjon i julen, men det er like godt ellers i året til frokost, middag eller kvelds. De fleste strør sukker og kanel på, og har en smørklatt i midten, og sammen med et stort glass rød saft til er det fullkomment.

Kaffekake

En nydelig formkake med smak av sjokolade og kaffe! Denne er utrolig god og enkel å lage.

Sjokoladehjertekake

Si det med kake! Denne deilige hjerteformede sjokoladekaken passer å bake til morsdag, farsdag, valentines, eller når du bare vil overraske en du er glad i.