Velkommen til duften av nystekt brød

joker.no
Vi gir deg nystekte brød i hele åpningstiden, hver eneste dag.

Det er ikke mye som kan måle seg med duften av nystekt brød. Og den duften byr Joker på hver eneste dag. Vi sørger hele tiden for å flytte rykende ferske og velduftende fristelser fra stekeovnen til brødhyllene våre. Hos oss får du nemlig kjøpt nystekte brød og andre fristelser i hele åpningstiden. 

Hver uke har vi tilbud på Ukens brød til en ekstra hyggelig pris.

Et utvalg av nystekte brød fra Bakehuset og Jacobs Utvalgte:

  • Gulrotbrød (52 % grovt) 
  • Kornbrød med lynghonning (29 % grovt), Jacobs 
  • Tigerloff bakt med meierismør (fint), Jacobs
  • Landbrød (29 % grovt)
  • Bondebrød (52 % grovt, nøkkelhullsmerket))
  • Flerkornsbrød (51 % grovt)
  • Mors grovbrød (51 % grovt, nøkkelhullsmerket)
  • Valmueloff (fint)
  • Nyhet! Grovbrød (82 % grov, nøkkelhullsmerket)
  • Nyhet! Rustikk landbrød (26 % halvgrov)

Litt om våre brød som alle er bakt i Norge:

Gulrotbrød - Dette er et steinovnsbakt brød bakt med fersk, norsk gulrot. Gulrot gir en søtlig smak og ekstra saftighet til krummen dekorert med sesamfrø som gir en nøtteaktig smak.

Kornbrød med lynghonning - Dette brødet er et saftig og smaksrikt brød med mye korn og frø. Lynghonningen passer godt i bakverk, med den fyldige smaken som kommer fra nektar av lyng høstet på sensommeren etter blomstring. Dette gir en søt og rund smak til brødet, samtidig som det bidrar til å få et ekstra saftig brød. Steinovnen gir brødet en tykk god skorpe med mye smak.

Tigerloff med meierismør - Dette er en saftig loff bakt med meierismør. Brødet er bakt med en teknikk som gir et karakteristisk utseende med en krakelert og ekstra sprø skorpe, men myk krumme. Populært i Mellom-Europa med opprinnelse på oppskrift fra Nederland.

Bondebrød - Et grovt brød bakt på hvete, rug og havre. Brødene er bakt tett sammen slik at de får lite skorpe og blir myke og saftige.

Flerkornbrød - Et lyst og luftig flerkornbrød som henter mye god smak fra solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø. Brødet er bakt i form og har en sprø og god skorpe.

Mors brød - Et rundstekt brød med god skorpe som scorer høyt på grovhetsskalaen og inneholder sunne kornsorter som både sammalt hvete, rug og havregryn.

Landbrød - Et luftig og godt landbrød bakt på hvete og rug. Brødet er bakt i form og har en sprø og god skorpe.

Grovbrød - et formstekt og smaksrikt grovbrød. Brødet er bakt med en høy andel fullkorn som gjør at det metter godt.

Rustikk landbrød - er et brød bakt med luftig krumme og smakfull skorpe. Brødet inneholder en høy andel vann og den løse deigen gir variasjon i fasong og skorpe. Brødet er litt syrlig i smaken som gjør at det passer godt til smaksrik mat.

Velkommen til duften av nystekt brød hos den gode naboens «bakeri»!

*Merk at utvalget kan variere fra butikk til butikk.

Relatert innhold

Jokers egne brød!

Jokers egne brød!

Visste du at Joker har sine egne små brød? Størrelsen gjør at hele brødet spises opp mens det er ferskt.

Gullkornbrød og familiebrød
Grove brød = godt for helsa!

Grove brød = godt for helsa!

Hvor grovt er grovt, og hva er egentlig brødskalaen? Vi hjelper deg på veien med gode råd og tips, slik at vi sammen kan nå målet om å spise enda litt mer av det gode og grove brødet.

Les mer her