Meld deg på våre nyhetsbrev her!

joker.no
Meld deg på nyhetsbrev fra Joker og vi sørger for å holde deg oppdatert på ukentlige tilbud, oppskrifter og konkurranser.

Kjære kunde,
Hver uke sender vi ut nyhetsbrev på e-post/SMS som inneholder en god miks av tilbud, oppskrifter, inspirasjon og aktiviteter.

Etter innføring av nye personvernregler må man være Trumf-medlem for å kunne motta nyhetsbrev fra oss. Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev, men ennå ikke er Trumf-medlem, må du altså først melde deg inn i Trumf, og deretter kan du melde deg på nyhetsbrevet. 

Bli Trumf-medlem her

Er du allerede Trumf medlem, logg deg inn på trumf.no, gå inn på Profil og velg Kommunikasjonsvalg og Joker. 

Det er helt gratis å være Trumf-medlem og det forplikter heller ikke til noe kjøp. Som Trumf-medlem får du alltid 1 % Trumf-bonus på alt du handler hos Joker og 3 % bonus hver gang det er Trippel-Trumf. Du kan også spare Trumf-bonus på alt fra dagligvarer til drivstoff, netthandel og forsikring! Les mer om alle dine fordeler her

Joker GLAD
I tillegg får du, når du melder deg inn via joker.no, 5 % ekstra i Trumf-bonus hver eneste mandag, - vi kaller det Joker GLAD, samt kuponger med gode rabatter! Hos Joker lønner det seg å storhandle på mandager!

Her kan du lese mer om Joker GLAD