Joker nettbutikk – la den gode naboen handle for deg!

joker.no
Nettbutikken er alltid åpen og klar til å ta imot din bestilling. Du kan velge å få varene levert på døren eller hente de ferdigpakkede posene i butikken.

I en travel hverdag kan du gjøre ukeshandelen din raskere. Spare tid og penger ved at vi gjør jobben for deg, og plukker og pakker de beste varene til deg. Du kan velge å hente varene på vei hjem, eller at vi leverer de på døren for deg. 
Det er de samme priser og gode tilbud som i butikk. Skulle det oppstå avvik, vil du som kunde alltid få den beste prisen!

Levering
Vi leverer varer til flere steder i Norge og utvider fortløpende. Hvis du vil hente varer ved et av våre hentepunkter, kan du selvsagt gjøre det uavhengig av om du bor innenfor utleveringsområdet.

Se om vi leverer til deg 

Hvordan fungerer nettbutikken

Å gjøre handelen av dagligvarer på nett er enkelt og raskt.
Er du Trumf-medlem logg inn på joker.no – da får du en personalisert handleopplevelse. Logg inn med telefonnummer eller kundenummer og ditt personlige passord.
NB: vi anbefaler deg å benytte Google Chrome eller Safari som nettleser på PC, ikke Internett Explorer.

Plukk varer fritt fra vårt sortiment og våres gode tilbud.
Velg dag og klokkeslett for du ønsker varene levert hjem eller når du ønsker å hente dem.

Priser, betaling og sikkerhet

Det er de samme priser og gode tilbud som i butikk. Skulle det oppstå avvik, vil du som kunde alltid få den beste prisen!

Du kan velge å enten betale med bankkort eller faktura når du bestiller.
Med bankkortet blir ikke kontoen belastet før varene er plukket og pakket. Som Joker-kunde kan du også velge å betale med faktura, som har 14 dagers betalingsfrist fra du legger inn din bestilling. Gjelder både for bedrift og privat. Dersom du har spørsmål om din faktura anbefaler vi at du tar direkte kontakt med Walley, som er vår leverandør av betalingsløsninge, direkte: 

For privatkunder:
Telefon: 22 41 14 55 
E-post: hello@walley.no

For bedriftskunder:
Telefon 22 42 42 72
E-post: b2b@walley.no

Hjemlevering

Har du valgt hjemlevering får du en SMS fra oss ca 15 minutter før sjåførens ankomst. Sjåføren bærer varene helt til døren. Vår transport sikrer en ubrutt kjøle- og frysekjede slik at varene har beste kvalitet når de leveres til deg.

Henting

Har du valgt å hente varene i butikk, se etter egne merking for "Hentepunkt" i butikken eller henvend deg til en av våres ansatte, så vil de hjelpe. Varene blir oppbevart på kjølelager, tørrlager eller fryselager inntil du henter dem. 

Start handleturen her