Joker nettbutikk – la den gode naboen handle for deg!

Nettbutikken er alltid åpen og klar til å ta imot din bestilling. Du kan velge å få varene levert på døren eller hente de ferdigpakkede posene i butikken.

Du får samme priser og gode tilbud som i butikk, og vi passer på å plukke de beste varene til deg.

  • Se om vi leverer til deg?

Vi leverer varer til flere steder i Norge og utvider fortløpende. Hvis du vil hente varer ved et av våre hentepunkter, kan du selvsagt gjøre det uavhengig av om du bor innenfor utleveringsområdet.

Se om vi leverer til deg 

  • Hvordan fungerer nettbutikken

Å gjøre handelen av dagligvarer på nett er enkelt og raskt. NB: vi anbefaler deg å benytte Google Chrome eller Safari som nettleser på PC, ikke Internett Explorer. Er du Trumf-medlem logg inn på joker.no – da får du en personalisert handleopplevelse. Logg inn med telefonnummer eller kundenummer og ditt personlige passord.

Plukk varer fritt fra vårt sortiment, velg når du ønsker varene levert hjem eller når du ønsker å hente dem.

  • Priser, betaling og sikkerhet

Du betaler med bankkortet når du bestiller, men kontoen blir ikke belastet før varene er plukket og pakket. Slik sikres det at du ikke betaler for mye.

  • Hjemlevering

Har du valgt hjemlevering får du en SMS fra oss ca 15 minutter før sjåførens ankomst. Sjåføren bærer varene helt til døren. Vår transport sikrer en ubrutt kjøle- og frysekjede slik at varene har beste kvalitet når de leveres til deg.

Start handleturen her