Tid for baking

De kommende ukene er det høstferie for mange, noe som kanskje betyr litt mer familietid. Da er det perfekt med baking!

Brett opp ermene og innta kjøkkenet. Det er tid for baking! Det er alltid fint å ha litt bakverk i fryseren. Bytt ut hverdagslunsjen med ferske pizzasnurrer eller bak ost- og skinkehorn, som er perfekt turmat. I tillegg kan du benytte deg av fersk frukt og bær.

Denne uken er det også kanelbollens dag, så hva passer vel bedre en å by venner og familie på nybakte kanelboller. Er det noe annet som frister deg mer har vi samlet noen gode oppskrifter på bakverk her:

Relatert innhold

Grøtboller

Har du noen gang laget søt hvetebakst med grøt? Ikke? Det er vel verdt et forsøk, for det er nemlig utrolig saftig, som disse bollene med Byggrynsgrøt, toppet med syrlig sitronglasur og granola.

Havre- og blåbærscones

Hva er vel bedre enn fersk bakst til frokost? Prøv disse sunne havre og blåbærsconesene som lages ferdig på en halvtime.

Hjemmebakte pølsebrød

Hva med å lage pølsebrødene selv? Oppskriften tilsvarer 12 pølsebrød. Inviter venner og familie, og imponer dem med hjemmelagde pølsebrød. Det kan umulig slå feil.

Gulrotkake

Denne gulrotkaken er saftig, akkurat passe søt og en klassiker på kakebordet. Litt sunn er den vel også?

Kanelboller

Kanelboller, eller skillingsboller, er en sikker vinner på tur og passer godt å servere til gjester - både små og store.

Rundstykker med yoghurt

Spennende rundstykker laget med bygg, hvete, rug og yoghurt. Frys dem ned og server varme og ferske til søndagsfrokosten.