Tid for baking

De kommende ukene er det høstferie for mange, noe som kanskje betyr litt mer familietid. Da er det perfekt med baking!

Brett opp ermene og innta kjøkkenet. Det er tid for baking! Det er alltid fint å ha litt bakverk i fryseren. Bytt ut hverdagslunsjen med ferske pizzasnurrer eller bak ost- og skinkehorn, som er perfekt turmat. I tillegg kan du benytte deg av fersk frukt og bær.

Denne uken er det også kanelbollens dag, så hva passer vel bedre en å by venner og familie på nybakte kanelboller. Er det noe annet som frister deg mer har vi samlet noen gode oppskrifter på bakverk her:

Relatert innhold

Banankake med sjokoladebiter

Banankake er perfekt å lage om du har noen overmodne bananer til overs, og med sjokoladebiter blir den ekstra fristende og smakfull.

Eplekake

Dette er en enkel og smakfull eplekake som er perfekt å lage sammen med barna!

Muffins med stekte epler

En enkel måte å pimpe opp muffins på er å tilsette smørstekte eplebiter med et hint av kanel!

Havre- og blåbærscones

Hva er vel bedre enn fersk bakst til frokost? Prøv disse sunne havre og blåbærsconesene som lages ferdig på en halvtime.

Hjemmebakte pølsebrød

Hva med å lage pølsebrødene selv? Oppskriften tilsvarer 12 pølsebrød. Inviter venner og familie, og imponer dem med hjemmelagde pølsebrød. Det kan umulig slå feil.

Crunchy over-natten-ciabatta

Ciabatta er et italiensk brød kjent for sin luftige tekstur og sprø skorpe. Alt som kreves er litt tid, omtanke og noen enkle ingredienser.

Gulrotkake

Denne gulrotkaken er saftig, akkurat passe søt og en klassiker på kakebordet. Litt sunn er den vel også?