Ost- og skinkehorn

Slike horn er godt både som matpakke, turmat, i barnebursdag eller på en kosekveld. Det fine er at du kan fryse dem og ta dem opp etter behov.

60+ min
Middels
Ost- og skinkehorn

Slik gjør du

  1. Gjærdeig

    1. 1
      Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 °C. Rør væsken godt inn i melblandingen i en kjøkkenmaskin. La deigen heve i 1 time, slå ned deigen og la den heve 1 time til.
    2. 2
      Del deigen i tre. Kjelve ut runde pizzadeiger. Del dem i seks trekanter. Ha på skinkeskive og osteskive og rull hver trekant i sammen med den breieste delen først.
    3. 3
      Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca 20 minutter.
    4. 4
      Pensle med vispet egg og strø over sesamfrø. La dem steke på 200 °C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.
      1 porsjon deig gir 18 horn.