Høstmiddag

Når det blir mørkere ute, er det ekstra hyggelig å samles rundt middagsbordet med varme, gode retter. Tenn gjerne stearinlys og pynt med høstblader for den rette stemningen!

Indisk kyllingsuppe

En deilig suppe med en eksotisk touch. En fyldig suppe du blir mett av.

Kremet fiskesuppe

Suppedamp og fiskelykke. Den særpregede duften av fennikel. Et måltid som begynner allerede ved tilberedningen.

Japansk biffsuppe

Japansk biffsuppe er en rask variant av Ramen, med typiske smaker fra det asiatiske kjøkken. Med norsk biffkjøtt i strimler og nudler blir suppen både mettende og god. Smak deg frem, da smaken kan være veldig forskjellig når det kommer til chili, hvitløk og lime.

Biffpanne med oliven og paprika

Hemmeligheten bak denne nydelige biffpannen ligger i få, men nøye utvalgte ingredienser. God og enkel, med deilige smaker fra sydligere strøk!

Omelett med sopp og bacon

Du kan lage deg et varmt måltid på få minutter bare du har egg og et par andre ingredienser. I dette tilfellet sopp og bacon. Omelett er både raskt og godt!

Tacobiff med grønn salsa og sprø tortillalefse

Ta fredagstacoen til et nytt nivå med en skikkelig tex-mex-biff!

Indrefilet surret i spekeskinke

Svinefilet er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.

Lammestek i gryte med rotgrønnsaker

En lammestek må ikke nødvendigvis stekes, du kan like gjerne legge den i en gryte med grønnsaker, urter og vin. Ha lokk på gryta og sett den inn i ovnen. Lammesteken gjør seg nærmest selv, og resultatet blir både saftig, mørt og smakfullt.

Hønsesuppe som i Provence

Her er mye god smak samlet i samme suppe. Husk at du må koke høns for å få den gode hønsekraften og -kjøttet som suppen er laget av.

Torsk i folie

Sølvpakket torsk, en sølvball med sunnhet. Del ut som en liten gave. På sølvfat servert; en smak av hav, urter og struttende grønnsaker.