Japansk biffsuppe

Japansk biffsuppe er en rask variant av Ramen, med typiske smaker fra det asiatiske kjøkken. Med norsk biffkjøtt i strimler og nudler blir suppen både mettende og god. Smak deg frem, da smaken kan være veldig forskjellig når det kommer til chili, hvitløk og lime.

20-40 min
Middels
Japansk biffsuppe

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp kjøttkraft. Press i limesaft og smak til med soyasaus. Ha i chili, ingefær og hvitløk. La suppen trekke på svak varme.
    2. 2
      Stek biffstrimler i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Krydre med salt og pepper.
    3. 3
      Kok fullkornsnudler i kraften, ca. 4 minutter.
    4. 4
      Anrett kokte fullkornsnudler og stekt biffkjøtt i strimler i dype skåler. Ha på friske bønnespirer og vårløk i tynne strimler. Hell over den varme kraften. Server gjerne med frisk koriander.