Biff med honningbakte rotgrønnsaker og fetakrem

20-40 min
Middels
Biff med honningbakte rotgrønnsaker og fetakrem
Tips!

Steketider for biff som er ca. 2 cm tykk:
Lite stekt biff: Stek biffen 1 minutt på hver side.
Medium stekt biff: Stek biffen på sterk varme til kjøttsaften pipler ut på oversiden, snu biffen og stek til det pipler på den andre siden.
Gjennomstekt biff: Stek biffen 1 minutt på hver side ved sterk varme, etterstekes ca. 4 minutter på hver side over svak varme. Det er viktig å snu biffen ofte.

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og kutt grønnsakene i staver. Fordel grønnsakene på fire ark med bakepapir og ha litt honning og salt over. Pakk sammen og sett i ovnen på 200°C i ca 20 minutter.
    2. 2
      Bland ingrediensene til fetakrem.
    3. 3
      Varm 1–2 ss olje i en stekepanne. Brun biffene på begge sider. Dryss over salt og pepper. Senk temperaturen og stek kjøttet videre til ønsket "stekegrad".
    4. 4
      La biffene hvile noen minutter i pannen etter ønsket steketid, og server med rotgrønnsaker og fetakrem.