Morsdag på søndag

På søndag er det morsdag, og her får du noen tips til hva du kan gjøre for å glede mor litt ekstra denne dagen!

Hedersdag for mødre
Morsdagen er en hedersdag for mødre, og i Norge feires morsdagen den andre søndagen i februar. I 2024 vil det si at morsdagen er på søndag 11. februar.

Det er tradisjon for å gjøre litt ekstra «stas» på moren sin denne dagen. Her er noen tips til hva du kan gjøre på morsdagen:

Frokost på sengen
Hva med å overraske mor med en god frokost på sengen? Smør noen gode skiver med brød eller ferske rundstykker og server på brett sammen med en rykende varm kopp kaffe. Vil du servere hjemmelagde rundstykker, finner du oppskrift på gode gulrotrundstykker her.

Ønsker du litt ekstra fest på morgenkvisten har vi også funnet frem oppskrifter på amerikanske pannekaker og grove blåbærmuffins. 

Kake til kaffen
Mor vil nok sette stor pris på litt kake på dagen sin, og det er alltid hyggelig med hjemmebakt servering. Hva med å lage en god eplekake og servere den med is eller pisket krem? Oppskrift på eplekake finner du her. Foretrekker mor sjokolade, kan du servere en deilig sjokoladekake med litt smak av appelsin.

Gi en blomst og hjemmelaget kort
Alle mødre liker blomster og derfor er dette en utmerket hilsen til mor på en dag som denne. La barna lage egne kort hvor mor er i sentrum. Dette vil glede alle mødre. Og husk at du finner blomster i din Joker-butikk! 

Joker ønsker alle mødre en riktig fin dag!

Relatert innhold