Pannekaker

Server pannekaker med syltetøy og sukker for en søt vri, eller lag fylte middagspannekaker med grønnsaker. Bytt gjerne ut noe av melet med grovere mel for å gjøre pannekanene både sunnere og mer mettende.

40-60 min
Enkel
Pannekaker

Slik gjør du

    1. 1
      Ha hvetemel og salt i en bolle. Tilsett halvparten av melken, og rør til en klumpfri røre.
    2. 2
      Ha i resten av melken og rør godt. Visp inn eggene.
    3. 3
      Smelt smøret i en liten kasserolle og ha smøret i røren.
    4. 4
      La røren svelle i minst 15 minutter.
    5. 5
      Stek pannekakene i litt smør på middels sterk varme, ca. 1-2 minutter på hver side eller til den får en fin og brun overflate.
    6. 6
      Server nystekte pannekaker med blåbærsyltetøy, sukker og friske bær.