Valentindagen 14. februar

Overrask noen du er glad i på kjærlighetens dag!

Valentindagen, på norsk også kalt alle hjerters dag, markeres 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk. Mulighetene er mange for å vise at du setter ekstra pris på en du er glad i, men husk at det er tanken som teller!

Server en god frokost
Hva med å starte dagen med en deilig frokost på sengen? Lag rundstykker og server de ferske sammen med nytraktet kaffe. Det faller garantert i smak! Kanskje gjør også en deilig smoothie susen? 

Romantisk middag for to
God mat og drikke setter vi alle pris på. Dekk et hyggelig bord og server for eksempel en saftig biff eller en god kyllingrett. Til dessert er hjertesjokolade en perfekt hovedingrediens på Valentindagen, så hva med å nyte søte hjertekaker?

Bak en kake til en du er glad i!
Å bake trenger hverken å være vanskelig eller ta lang tid. Se våre gode tips til hva du kan bake, det er lov til å "jukse" litt og bruke kakemiksposer og stæshe opp ferdige produkter. 

Har du ikke tid til å bake kan du bestille en kake på nett og hente den dagen etter i mange av Joker-butikker. Les mer om dette her.

Ønsker du flere søte fristelser, kan du ta en titt her på Søte nytelser.

Blomster og et hyggelig kort
Ønsker du i tillegg å gi en liten oppmerksomhet, blir en fin bukett med blomster alltid godt mottatt. Skriv gjerne også et hyggelig kort som viser at du setter pris på din kjære. Mer skal det ikke til!


Joker ønsker alle en fin Valentindag!

Relatert innhold

Sjokoladehjertekake

Si det med kake! Denne deilige hjerteformede sjokoladekaken passer å bake til morsdag, farsdag, valentines, eller når du bare vil overraske en du er glad i.

Saftig sjokoladekake

Server en drøm av en kake som vil falle i smak hos hele selskapet! Ingenting kan vel toppe en skikkelig saftig sjokoladekake?

Appelsinkake

Dynking med appelsinsaft gjør denne kaken supersaftig, og gir en frisk smak av appelsin.

Eplekake

Dette er en enkel og smakfull eplekake som er perfekt å lage sammen med barna!

Rullekake med bringebær

Rullekake lages i en fei og du kan fylle den med alt du måtte ønske. Lekker er den også – en vinner på dessertbordet.

Sjokoladeganache kake

Dette er en fest av en sjokoladekake – fylt og pyntet med en deilig fløtebasert sjokoladekrem. Pynt den med masse deilig sjokolade, eller server den som den er.

Daimkake med bær og krem

Piff opp Daimkaken med krem og friske bær!