Valentindagen 14. februar

Overrask noen du er glad i på kjærlighetens dag!

Valentindagen, på norsk også kalt alle hjerters dag, markeres 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk. Mulighetene er mange for å vise at du setter litt ekstra pris på en du er glad i, men husk at det er tanken som teller!

Server en god frokost
Hva med å starte dagen med en deilig frokost på sengen? Lag rundstykker og server de ferske sammen med nytraktet kaffe. Det faller garantert i smak! Kanskje gjør også en deilig smoothie susen? 

Romantisk middag for to
God mat og drikke setter vi alle pris på. Dekk et hyggelig bord og server for eksempel en saftig biff eller en god kyllingrett. Til dessert er sjokolade en perfekt hovedingrediens på Valentindagen, så hva med å nyte en smeltende sjokoladefondant?

Her får du flere tips til retter du kan imponere med på Valentins  

Bak en kake til en du er glad i!
Å bake trenger hverken å være vanskelig eller ta lang tid. Se våre gode tips til hva du kan bake, det er lov til å "jukse" litt og bruke kakemiksposer og stæshe opp ferdige produkter. 

Har du ikke tid til å bake kan du bestille en kake og hente i nesten alle Joker-butikker. Les mer om dette her.

Blomster og et hyggelig kort
Ønsker du i tillegg å gi en liten oppmerksomhet, blir en fin bukett med blomster alltid godt mottatt. Skriv gjerne også et hyggelig kort som viser at du setter pris på din kjære. Mer skal det ikke til!


Joker ønsker alle en fin Valentindag!

Relatert innhold

Digg sjokoladebrownie

Denne amerikanske brownie seiler stadig frem som en favoritt med sin rike sjokoladesmak og litt seige konsistens. Nyt den som den er eller server den lunken med en kule vaniljeis til.

Daimkake med frisk sitronkrem og appelsin

Daimkaken får det lille ekstra når den serveres med syrlig sitronkrem og appelsin. Søtt, friskt og saftig!

Appelsinkake

Dynking med appelsinsaft gjør denne kaken supersaftig, og gir en frisk smak av appelsin.

Eplekake

Dette er en enkel og smakfull eplekake som er perfekt å lage sammen med barna!