Kos med mos

joker.no
Potetmos er en perfekt kompanjong til både kjøtt, fisk og grønnsaker.

Det er få som ikke kan sette pris på en fløyelsmyk potetmos. Det er ikke vanskelig å lage potetmos fra bunnen av, og det tar ikke lang tid heller, oppskrift på det finner du her.

Bruker du potetmos fra pose blir den ekstra god hvis du setter ditt eget preg ved å tilsette løk, erter, kapers, eller cheddar, og smaker til med krydder og urter.

For mange er nok potetmosen først og fremst det klassiske tilbehøret til pølsemiddagen, men den kan brukes til langt mer. Både kjøtt, fisk, fugl og grønnsaker gjør seg godt med den gulhvite mosen. Vi har samlet sammen noen enkle oppskrifter med potetmos som kan gi deg inspirasjon til raske og gode middager for hele familien. 

Relatert innhold

Pølse med luftig potetmos og hot chilisaus

Pølser er ikke bare forbeholdt sommer og barnebursdager. Men litt chili får den et voksent sting over seg. Her har vi servert pølser med en luftig potetmos.

Potetmos med sprøstekt potetskrell

Denne potetmosen byr på en ny og spennende vri på den vanlige potetmosen ved at potetskrellet blir sprøstekt sammen med løk og blandet inn i stappen til slutt. Rett og slett veldig originalt, samtidig som potetmosen er lett å lage.

Karrikoteletter med potet- og grønnsaksmos

Karrikoteletter er en gammel klassiker som fortjener å komme frem i dagens lys igjen. Lettvint og god hverdagsmiddag!

Fargerik potetstappe

Lag en fristende potetstappe hvor du blander inn grønnsaker og urter. Smaker kjempegodt og ser lekkert ut.