Våren er her!

Det er tid for å friske opp hjemmet og invitere inn en ny årstid.

Etter en lang vinter begynner man endelig å kunne skimte noen vårtegn over store deler av landet. Snøen smelter og fuglene kvitrer, og mens du venter på at hestehoven og hvitveisen blomstrer ute, kan det være deilig å invitere våren inn.

Puss vinduer, kjøp inn blomster med friske farger og sett vårlige retter på middagsbordet. Hos Joker finner du det du trenger til husvask, et godt utvalg av friske blomster og mye god inspirasjon til hva du kan diske opp med til middag. 

Lyst til å teste grillen allerede? Her får du tips til hvordan du blir en Burgermester

Her har vi funnet frem til deilige retter som kan gi vårstemning på middagsbordet og i magen. Her er det både oppskrifter for deg som liker å bruke tid på kjøkkenet og for deg som vil ha en rask middag. 

Relatert innhold

Salat med poteter, brokkoli og dill

Dill er en gammel krydderurt som til alle tider har vært mye brukt. Her har vi den i en deilig salat sammen med poteter, vårløk og brokkoli.

Nudelwok

Dårlig tid? Hvorfor ikke "woke"? Nudelwok er et lett måltid som enkelt kan tilpasses til flere skulle man få uventet besøk.

Squash- og gulrotspagetti

Har du tenkt på at du kan lage "spagetti" av grønnsaker? Her har vi brukt squash og gulrot, men andre grønnsaker som f.eks. kålrot og slangeagurk kan du også bruke. Gøyalt og dekorativt på en grønn buffet eller til tapas.

Kylling i pitabrød

Varm opp pitabrødene og fyll dem med biter av grillet kylling og salatingredienser. Ha på den kjempegode dressingen og kos deg godt!

Salat med rødbeter og nøtter i honning

En enkel salat med rødbeter og nøtter i honning. Perfekt som alternativt tilbehør til julemat, kanskje spesielt til røkt og salt kjøtt.