Krydret potetsalat fra Nepal
Hvorfor ikke prøve en ny vri på tilbehøret til pinnekjøttet? Sima Pariyar fra Joker deler sin oppskrift på krydret potetsalat fra Nepal med oss.
20-40 min
Middels
Slik gjør du
- 1Skjær de kokte potetene og agurken i jevne biter. Del chilien på langs, skrap ut frøene og finsnitt eller finhakk chilien. Mos hvitløken og finsnitt rødløken.
- 2Rist sesamfrøene gylne i en varm og tørr stekepanne, og knus de ristede sesamfrøene til pulver i en morter.
- 3Varm oljen i en liten kasserolle. Tilsett gurkemeie og chilipulver. Bland oljen sammen med hvitløk og sesampulveret. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og sitronsaft. Dryss over hakket koriander.
- 4Server potetsalaten som tilbehør til pinnekjøttet, gjerne med kokt ris ved siden av. Oppskriften på pinnekjøtt finner du her
- 1