Biffgryte med potetmos

Restene av biffgryta kan du varme opp og servere med en hjemmelaget potetmos. Topp gjerne med finhakket persille.

20-40 min
Enkel
Biffgryte med potetmos

Slik gjør du

    1. 1
      Bruk restene av rask biffgryte som du enten har oppbevart i kjøleskapet over natten eller fryst ned. Varm opp på nytt og server den toppet med sylteagurk og rødbeter. Som tilbehør er det veldig godt med hjemmelaget potetmos.
    2. 2
      Skrell potetene, del dem i biter og kok dem møre, uten salt i vannet. Hell av vannet. Varm opp melken til rett under kokepunktet.
    3. 3
      Mos potetene med en potetmoser og rør inn smør. Tilsett litt og litt varm melk. Rør godt underveis. Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt.
    4. 4
      Biffgryte med potetmos er basert på rester fra rask biffgryte