Karbonadegryte med potetstappe og brokkolini

Her er en middag som garantert vil falle i smak hos både store og små. Saftige karbonader i en kremet fløtesaus, servert med potetstappe og lettkokt brokkolini. En klassisk gryte som er perfekt for en travel hverdag.

20-40 min
Enkel
Karbonadegryte med potetstappe og brokkolini

Slik gjør du

    1. 1
      Finhakk to sjalottløk og stek dem myke og blanke i smør. Tilsett buljong og fløte og smak sausen til med salt og pepper.
    2. 2
      Del løk i to og sjampinjong i to eller fire og stek dem gylne i smør.
    3. 3
      Stek karbonadene slik at de får en fin stekeskorpe. Kok brokkolini i lett­saltet vann med litt smør i 3–4 minutter og tilbered potetmosen etter ­anvisning på pakken.
    4. 4
      Legg karbonader, løk og sopp i sausen og server med en myk potetstappe, brokkolini og friske urter.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 600 g grønt.