Karbonadegryte med potetstappe og brokkolini
Her er en middag som garantert vil falle i smak hos både store og små. Saftige karbonader i en kremet fløtesaus, servert med potetstappe og lettkokt brokkolini. En klassisk gryte som er perfekt for en travel hverdag.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Finhakk to sjalottløk og stek dem myke og blanke i smør. Tilsett buljong og fløte og smak sausen til med salt og pepper.
- 2Del løk i to og sjampinjong i to eller fire og stek dem gylne i smør.
- 3Stek karbonadene slik at de får en fin stekeskorpe. Kok brokkolini i lettsaltet vann med litt smør i 3–4 minutter og tilbered potetmosen etter anvisning på pakken.
- 4Legg karbonader, løk og sopp i sausen og server med en myk potetstappe, brokkolini og friske urter.Tips!
Denne retten inneholder ca. 600 g grønt.
- 1