Kyllinggryte med druer
Druer får en dyp og god sødme når de varmebehandles, og egner seg derfor godt til varme retter. Her har vi brukt druer i en smaksrik gryte med kylling, sjampinjong, løk og fløte.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og stek i godt smør i en dyp panne til filetene får en god stekeskorpe. Skru ned varmen og la kyllingen steke videre på svak varme.
- 2Skrell løken og del løk og druer i to, og sjampinjong i to eller fire. Stek løk og sjampinjong i smør til de får en pen gyllen farge, og tilsett druer mot slutten av steketiden.
- 3Ha løk, sjampinjong og druer over i kylling-pannen og tilsett kyllingkraft og fløte. Kok opp, og la småkoke i ca. 5 minutter til sausen tykner.
- 4Smak til med salt og pepper, og server med frisk hakket persille.
- 1