Tacopølse med guacamole og tomatsalsa

Tacopølse med guacamole og tomatsalsa

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Gi pølsemiddagen et ekstra piff med taco-tilbehør!

Fremgangsmåte

Del tomatene og skrap ut det meste av den bløte kjernen. Skjær tomatkjøttet i små biter. Skrell og finhakk løken, og finsnitt chilien.
Bland sammen tomater, chili og løk. Smak til limesaft, salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.
Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos kjøttet med en gaffel og bland inn limesaft. Rens chilien for frø og finhakk chili og hvitløk. Rør det inn i avokadomosen sammen med en god klype salt.
Grill pølsene til de er pent gylne og gjennomvarme. Varm pølsebrødene og fyll på med guacamole, pølse, sriracha majones og tomatsalsa.
Dryss til slutt over knust tortillachips.