Svinekoteletter med hjemmelaget rødkål

Svinekoteletter med hjemmelaget rødkål

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hvorfor ikke prøve en liten vri på tilbehøret til kotelettene? Her har vi servert kotelettene med en woket hjemmelaget rødkål.

Fremgangsmåte

Skrell og kok potetene på rist under lokk i 25 minutter.
Brun kotelettene i smør og ha på litt salt og pepper. Legg kotelettene over i en langpanne og hell vann over. Dekk langpannen med aluminiumsfolie og stek kotelettene på 210 °C i 20 minutter.
Lag brun saus etter anvisning på pakken, men erstatt 1 dl vann med fløte og tilsett sennep.
Woket rødkål:
Wok finsnittet rødkål i smør til den mykner, men den skal ikke bli brun.
Tilsett eddik, salt, pepper, kanel, saft og valnøtter. Bland godt og la kålen koke 1–2 minutter, tilsett litt vann hvis rødkålen blir for tørr.