Ingredienser
Hvorfor ikke prøve en liten vri på tilbehøret til kotelettene? Her har vi servert kotelettene med en woket hjemmelaget rødkål.
Fremgangsmåte
-
Skrell og kok potetene på rist under lokk i 25 minutter.
-
Brun kotelettene i smør og ha på litt salt og pepper. Legg kotelettene over i en langpanne og hell vann over. Dekk langpannen med aluminiumsfolie og stek kotelettene på 210 °C i 20 minutter.
-
Lag brun saus etter anvisning på pakken, men erstatt 1 dl vann med fløte og tilsett sennep.
- Woket rødkål:
-
Wok finsnittet rødkål i smør til den mykner, men den skal ikke bli brun.
-
Tilsett eddik, salt, pepper, kanel, saft og valnøtter. Bland godt og la kålen koke 1–2 minutter, tilsett litt vann hvis rødkålen blir for tørr.