Ramen med strimlet svinekjøtt

En tidseffektiv og god middagsrett med mye smak.

20 min
Enkel
Ramen med strimlet svinekjøtt

Slik gjør du

    1. 1
      Kok eggene i 7 minutter. Avkjøl eggene i litt kaldt vann før de skrelles.
    2. 2
      Kutt gulrot i tynne staver og sjampinjong i skiver. Kok opp 8 dl vann og ha i gulrot, nudler og sopp. La det koke i 3 minutter under lokk.
    3. 3
      Tilsett de 4 krydderposene fra nudlene, soyasaus og vasket babyspinat. Topp med kjøttstrimlene og la alt bli varmt. Pass på at suppen ikke koker mer nå.
    4. 4
      Et halvt kokt egg og litt basilikum legges i hver skål når suppen serveres.
    5. 5
      Denne retten er laget av rester fra Strimlet svinekjøtt med stuet sopp og søtpotetDenne retten er laget av rester fra [Strimlet svinekjøtt med stuet sopp og søtpotet](recipe:eb0d3a10-3a28-40c2-9f3b-6a3970a9cd39)