Bakt potet med kjøttpølsefyll
Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Forvarm ovnen til 200 °C. Stikk noen små hull i poteten med en skarp kniv. Dekk poteten med aluminiumsfolie og stek den på rist midt i ovnen i ca. 1 time, avhengig av hvor stor poteten er.
- 2Skrell løken og kutt den i ringer. Stek løk og bacon i rapsolje i 5 minutter. Varm middagsrestene i en gryte.
- 3Fjern folien fra den ferdigbakte poteten og skjær et snitt på toppen. Klem litt på poteten så den åpner seg litt. Fordel middagsrestene i poteten, og topp med løk og bacon, og en klatt rømme. Dryss gjerne over hakket persille, basilikum eller gressløk.
- 4Denne oppskriften er laget av rester fra Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisaus
- 1