Bakt potet med kjøttpølsefyll

Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter.

20 min
Enkel
Bakt potet med kjøttpølsefyll

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 °C. Stikk noen små hull i poteten med en skarp kniv. Dekk poteten med aluminiumsfolie og stek den på rist midt i ovnen i ca. 1 time, avhengig av hvor stor poteten er.
    2. 2
      Skrell løken og kutt den i ringer. Stek løk og bacon i rapsolje i 5 minutter. Varm middagsrestene i en gryte.
    3. 3
      Fjern folien fra den ferdigbakte poteten og skjær et snitt på toppen. Klem litt på poteten så den åpner seg litt. Fordel middagsrestene i poteten, og topp med løk og bacon, og en klatt rømme. Dryss gjerne over hakket persille, basilikum eller gressløk.
    4. 4
      Denne oppskriften er laget av rester fra Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisausDenne oppskriften er laget av rester fra [Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisaus](recipe:2af2a342-2248-47bf-a1b5-f73ce668e1f2)