Pølse- og medistersnadder

Pølse- og medistersnadder

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

La restene etter julemiddagen komme til sin rett. I denne oppskriften har vi brukt medisterkaker, pølser og kokte poteter fra gårsdagens middag.

Fremgangsmåte

Del de kokte potetene i biter og stek dem i olje i en stor panne. Stek i ca. 5 minutter til potetene får stekeskorpe. Krydre med salt og pepper.
Del medisterkaker og pølser i jevnstore biter og ha dem i stekepannen sammen med potetene. Stek til medisterkakene og pølsene er gjennomvarme.
Server pølse- og medistersnadder med aspargesbønner, bearnaisesaus og syltet løk.
Oppskrift på Béarnaisesaus.
Oppskrift på Syltet rødløk.

Tips:

Bearnaisesaus kan droppes eller erstattes av brun saus eller et speilegg.