Pannekaker med rørte blåbær

Noen klassikere går aldri av moten. Tynne, gylne pannekaker er en favoritt hos både store og små, og blir ekstra gode med et enkelt og friskt, rørt blåbærsyltetøy. Perfekt til helgefrokosten, lunsj eller en kosekveld.

20-40 min
Middels
Pannekaker med rørte blåbær

Slik gjør du

    1. 1
      Bland hvetemel og halvparten av melken i en bolle, og visp til en klumpfri røre. Tilsett eggene, smeltet smør og resten av melken og rør godt. La røren stå i minst 10 minutter før du begynner å steke.
    2. 2
      Ha blåbær i en skål og mos de lett med en gaffel. Tilsett sukker og sitronsaft og rør til sukkeret er oppløst.
    3. 3
      Stek pannekakene i smør over medium varme, ca. 2 minutter på hver side.
    4. 4
      Server med rørte blåbær.