Kyllingvinger med chips og dip

Kyllingvinger med chips og dip

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hvis du liker kyllingvinger må du prøve å lage dem i airfryer! Resultatet blir saftig, sprøtt og skikkelig godt. Server med hjemmelaget chips og en god BBQ-saus til.

Fremgangsmåte

Forvarm airfryeren til 200 °C.
Skjær potetene i tynne skiver med en mandolin eller med ostehøvel (Pass på at skivene ikke blir for tynne, da kan de fort bli brent når de stekes).
Legg potetene i en skål med vann og la det stå i ca. 20 minutter for å få ut stivelsen fra potetene. Hell av vannet og tørk godt av potetskivene. Spray eller pensle potetene lett med olje og krydre med salt og pepper.
Stek chipsen i 7 x 2 minutter, eller til chipsen er gyllen og sprø. Rist kurven halvveis i steketiden. Sett chipsen til side frem til servering.
Stek kyllingvingene i 5 x 2 minutter, husk å snu vingene underveis.
Server kyllingvingene med chips og en ferdiglaget BBQ-saus til.