Ingredienser
Når suget etter noe enkelt og smakfullt melder seg, er det få ting som slår kombinasjonen av saftige kyllingvinger og krydret, sprø søtpotetfries.
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 220 °C.
-
Skrell søtpotetene og kutt dem i ca. 1½ cm tykke staver. Skyll søtpotetstavene godt og legg dem i kaldt vann i 10 minutter. Sil fra vannet og tørk av stavene med kjøkkenpapir/håndkle.
-
Legg søtpotetstavene i en ildfast form. Strø over krydder, olje og maisenna, og bland det godt sammen.
-
Sett formen i stekeovnen og la det steke i ca. 25–30 minutter til søtpotetfriesen er sprø og gjennomstekt.
-
Varm kyllingvingene sammen med søtpotetene de siste 10 minuttene.
-
Bland meksikansk salatmiks med cherrytomater delt i båter og mais. Riv basilikumbladene i mindre biter og dryss dem over salaten.
-
Server kyllingvingene med søtpotetfries og salat til.