Kyllingfinger-sandwich med fennikelsalat

Kyllingfinger-sandwich med fennikelsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Denne saftige sandwichen med panerte kyllingstrimler og frisk fennikelsalat vil falle i smak hos hele familien!

Fremgangsmåte

Pisk egget til det har en jevn, gul farge. Skjær kyllingfiletene i fingerstore strimler. Bland karri, salt og hvetemel, og vend strimlene i melblandingen. Dunk forsiktig av overflødig mel.
Legg strimlene over i egget, og pass på at alt er dekket av egg, før du vender strimlene én og én i melblandingen, en gang til.
Stek kyllingstrimlene på høy varme i en stekepanne med olje, til kyllingen har fått en gyllen farge. Vend strimlene jevnlig under stekingen.
Kutt fennikel i tynne strimler. Bland med sitronsaft, finhakket vårløk og olivenolje. Smak til med salt.
Varm hamburgerbrødene, og smør toppen og bunnen med litt aioli. Legg kyllingfingrene på det nederste burgerbrødet, og fennikelsalat oppå kyllingfingrene. Topp med fersk basilikum før du legger på toppen av burgerbrødet.
Server burgeren med resten av fennikelsalaten og ekstra aioli til.