Ingredienser
Server saftige karbonader i nydelig kombinasjon med frisk brokkolisalat, sprø søtpotetfries og syrlig fetaostdip!
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 200 °C varmluft. Bland krydderne og oljen med søtpotetfries i en pose eller bolle. Legg friesen utover et bakepapirkledd stekebrett, og stek dem i ovnen i 15 minutter.
-
Kjør ingrediensene til fetaostdipen i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
-
Tilbered karbonadene etter anvisning på pakken.
- Brokkolisalat:
-
Del brokkolien i små buketter og kok dem i lettsaltet vann i 2 minutter. Sil fra kokevannet og skyll brokkolibukettene godt i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. La brokkolien renne av seg i et dørslag.
-
Kutt eplet og rødløken i tynne skiver. Rist valnøttene i stekeovnen i 5 minutter på 200 °C varmluft. Del granateplet i to på tvers, og bank ut kjernene over en bolle. Ta bort det som eventuelt har fulgt med av den hvite hinnen.
-
Bland sammen sitronsaft, olivenolje, sennep og honning til en dressing. Bland dressingen med resten av ingrediensene.
-
Topp salaten med smuldret fetaost og finhakkede urter.