Bøkerøkt ytrefilet med brokkolisalat og fetaostkrem

Bøkerøkt ytrefilet med brokkolisalat og fetaostkrem

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En smakfull og god kombinasjon som garantert blir en suksess!

Fremgangsmåte

Rens og del brokkolien i mini-buketter. Skrell og skjær brokkolistilken i små biter. Rens og finsnitt løken.
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen. Bland brokkoli og rødløk sammen med dressingen, rosiner, granateplekjerner, mandler og persille. (Har du tid er det fint hvis den kan få stå en 15- 20 minutter før servering).
Mos sammen smuldret fetaost og kefir. Kjør eventuell kremen glatt med en stavmikser. Smak til med salt og kvernet pepper.
Gni kjøttskivene inn med litt olje og grill dem raskt på begge sider over høy varme.
Server skivene med fetakrem og brokkolisalat. Dryss til slutt over litt ekstra persille og kvern litt pepper over kjøttet.