Sprøbakt torsk med blomkålris

Prøv sprøbakt torsk med råkostsalat og blomkålris som et sunt og smakfullt innslag i ukemenyen.

20-40 min
Enkel
Sprøbakt torsk med blomkålris

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage remulade: Finhakk løk og kapers, og bland det med majones, karri og finrevet sitronskall. Smak til med sitronsaft.
    2. 2
      Lag råkostsalat ved å helle olivenolje, sukker og resten av sitronsaften over råkostblandingen. Bland det godt og smak eventuelt til med litt salt.
    3. 3
      Tilbered torsken i stekeovnen etter anvisning på pakken.
    4. 4
      Riv blomkålen grovt på et rivjern. Stek blomkålrisen i en middels varm stekepanne med smør. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Server sprøbakt torsk med råkostsalat, blomkålris og remulade til.
    6. 6
      Har du rester igjen, kan du lage Tunfisksalat med remulade og egg til lunsj eller en lett middag dagen etter.