Stekt «fiskepudding-panne» med brokkoli, purre og kinakål

En rask stekepanne med fiskepudding og grønnsaker i en enkel saus med soyasaus, lime og hvitløk er godt til middag! Denne kommer til å falle i smak hos hele familien.

40-60 min
Enkel
Stekt «fiskepudding-panne» med brokkoli, purre og kinakål

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær fiskepuddingen i jevne biter. Del brokkolien i små buketter, skrell stilken og skjær den i skiver. Rens og del purren i jevne biter og skjær kina­kålen i grove strimler.
    2. 2
      Rør sammen soyasaus, vann, revet hvitløk, limesaft, sukker og maizena. Krydre godt med kvernet sort pepper.
    3. 3
      Varm en stor stekepanne og stek fiskepuddingen over høy varme i litt olje til bitene får god farge. Ta fiskepuddingen ut av pannen så lenge, varm den på nytt og stek brokkoli og purre til grønnsakene er knapt møre. Tilsett ­kinakål og stek videre i et knapt minutt. Ha fiskepuddingen tilbake i pannen, hell over sausen og varm til den tykner. Dryss over grovhakket gressløk og server.
      Tips!

      Denne retten inneholder ca. 250 g grønt.