Stekt «fiskepudding-panne» med brokkoli, purre og kinakål
En rask stekepanne med fiskepudding og grønnsaker i en enkel saus med soyasaus, lime og hvitløk er godt til middag! Denne kommer til å falle i smak hos hele familien.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skjær fiskepuddingen i jevne biter. Del brokkolien i små buketter, skrell stilken og skjær den i skiver. Rens og del purren i jevne biter og skjær kinakålen i grove strimler.
- 2Rør sammen soyasaus, vann, revet hvitløk, limesaft, sukker og maizena. Krydre godt med kvernet sort pepper.
- 3Varm en stor stekepanne og stek fiskepuddingen over høy varme i litt olje til bitene får god farge. Ta fiskepuddingen ut av pannen så lenge, varm den på nytt og stek brokkoli og purre til grønnsakene er knapt møre. Tilsett kinakål og stek videre i et knapt minutt. Ha fiskepuddingen tilbake i pannen, hell over sausen og varm til den tykner. Dryss over grovhakket gressløk og server.Tips!
Denne retten inneholder ca. 250 g grønt.
- 1