Tunfisksalat med remulade og egg

Denne deilige salaten gir et velsmakende avbrekk i hverdagen.Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet.

20 min
Enkel
Tunfisksalat med remulade og egg
Tips!

Det kan være godt med en grov brødskive eller et rundstykke som tilbehør.

Slik gjør du

    1. 1
      Rør sammen remulade og tunfisk i en bolle.
    2. 2
      Del tomat, agurk og paprika i passelige biter, og bland det med råkostsalat og ruccula mix.
    3. 3
      Kok opp vann i en kjele. Legg eggene i vannet når det koker, og kok i 7 minutter (6 minutter dersom eggene er romtemperert). Avkjøl eggene under rennende kaldt vann. Skrell og del eggene i to.
    4. 4
      Bland olje, dijonsennep og sitron i en skål. Hell dressingen over salaten og bland.
    5. 5
      Topp salaten med biter av tunfiskblandingen, halve egg og et dryss nykvernet pepper.
    6. 6
      Tunfisksalaten er basert på rester fra Sprøbakt torsk med blomkålris