Tunfisksalat med remulade og egg
Denne deilige salaten gir et velsmakende avbrekk i hverdagen.Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet.
20 min
Enkel
Tips!
Det kan være godt med en grov brødskive eller et rundstykke som tilbehør.
Slik gjør du
- 1Rør sammen remulade og tunfisk i en bolle.
- 2Del tomat, agurk og paprika i passelige biter, og bland det med råkostsalat og ruccula mix.
- 3Kok opp vann i en kjele. Legg eggene i vannet når det koker, og kok i 7 minutter (6 minutter dersom eggene er romtemperert). Avkjøl eggene under rennende kaldt vann. Skrell og del eggene i to.
- 4Bland olje, dijonsennep og sitron i en skål. Hell dressingen over salaten og bland.
- 5Topp salaten med biter av tunfiskblandingen, halve egg og et dryss nykvernet pepper.
- 6Tunfisksalaten er basert på rester fra Sprøbakt torsk med blomkålris
- 1