Fiskekaker med eggesmør og kremet potetmos

Gi fiskekakene et løft med deilig eggesmør! Server med potetmos og litt revet gulrot for et godt og næringsrikt måtid.

20-40 min
Enkel
Fiskekaker med eggesmør og kremet potetmos

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage potetmos. Skrell potetene og skyll dem godt under kaldt vann til vannet er helt klart. Kok potetene møre og sil fra kokevannet. Ha potetene tilbake i kjelen og la dem dampe av seg. Mos potetene godt og rør inn smør og fløte. Smak til med salt og pepper. Hold mosen varm frem til servering.
    2. 2
      Lag eggesmør: Smelt smør i kjele. Tilsett hardkokt egg som er delt i små terninger. Smak til med finhakket gressløk og sitronsaft.
    3. 3
      Skrell gulrøttene. Bruk en potetskreller til å dele de i tynne bånd.
    4. 4
      Stek fiskekakene til de er gylne og gjennomvarme.
    5. 5
      Server fiskekakene med eggesmør, kremet potetmos og revet gulrot.
    6. 6
      Matpakketips: Av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag Fiskekake i pita av restene etter denne middagen.Matpakketips: Av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag [Fiskekake i pita](recipe:b844ff54-ea47-45b5-9907-2447dfdeb0a5) av restene etter denne middagen.