Wok med biffstrimler av svin

Woket svinekjøtt og grønnsaker i sweet chilisaus med stekt ris blir en smakfull middag for hele familien. Denne retten kommer til å bli en suksess på matbordet.

20-40 min
Enkel
Wok med biffstrimler av svin

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt grønnsakene i tynne strimler.
    2. 2
      Varm opp olje i en wok- eller stekepanne. Stek kjøttet på middels varme i ca. 3–4 minutter til det er gyllent. Tilsett grønnsakene og fres dem lett sammen med kjøttet før du rører inn chilisaus. Ha woken over i en gryte og hold maten varm frem til servering.
  1. Stekt ris:

    1. 1
      Kok en pose jasminris etter anvisning på pakken og avkjøl.
    2. 2
      Finhakk løk og hvitløk, og stek det i samme stekepanne som kjøttet ble stekt i. Tilsett litt mer olje hvis det er nødvendig.
    3. 3
      Ha den avkjølte risen i stekepannen når løken er blank. Bland det godt sammen.
    4. 4
      Knekk eggene over risen og rør godt. Stek videre til eggene har stivnet. Smak til med soyasaus og finhakket frisk koriander.
    5. 5
      Server wok med biffstrimler av svin med stekt ris til.
    6. 6
      Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag Bakt potet av restene etter denne middagen.Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag [Bakt potet](recipe:330cdfc5-c42f-4309-ae8b-97a0e04b845b) av restene etter denne middagen.