Bakt potet med strimlet svinekjøtt
Bakt potet er en middagsfavoritt vi aldri blir lei. Med rester av wok som fyll får vi en spennende vri på denne klassikeren.
60+ min
Enkel
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 180 °C. Prikk potetene med en gaffel ca. 5–6 ganger rundt poteten, og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Bak potetene på rist midt i ovnen i ca. 60 minutter, tiden varierer etter størrelsen på potetene.
- 2Varm restene av wok med biffstrimler av svin i en gryte. La potetene avkjøle litt før du tar dem ut av folien. Skjær et kryss i potetene og fyll dem med restene.
- 3Server de bakte potetene med en klatt rømme.
- 4Denne oppskriften er laget av rester fra [Wok med biffstrimler av svin](81d60634-7dd4-4fcb-9b2b-2a75c6446e3a).
- 1