Sommerens nyheter

Sommer betyr nyheter i butikkhyllene. Vi har funnet frem noen spennende favoritter.

Alle har jo sine favorittprodukter, men det er likevel alltid morsomt å prøve noe nytt. Nå fyller butikkhyllene seg opp med nyheter, se her om det er noe som frister!

Is
Ingenting er mer sommer enn is, og derfor starter vi også med isnyhetene. Hennig Olsens Sørlandsis kommer med flere deilige nyheter. To av dem i pinneversjon. Den ene er fløteis med salt karamellsaus og sjokoladeovertrekk, den andre er fløteis med vaniljesmak, sjokobiter og sjokoladeovertrekk. Nam! 
Liker du best is fra boks, kan du kose deg med nyhetene Sandwich, SjokoKirsj og Sitron. 
Ellers feirer faktisk Hennig Olsen 100 år i år, og i den anledning pakkes krone-isen i jordbær inn i festdrakt. Du kan også fylle fryseren med nyhetene Daim Balltopp Mini og Sommeris med appelsinsorbet. I år har vi også fått vår egen Sommervibber Soft Shake med Tutti Frutti. Det er en klassisk myk fløteis med vaniljesmak og fargerike Tutti frutti strøssel. Soft Shake Tutti Frutti fikk terningkast fem i Dagbladets pinneistest. 

1400x1000_nyheter_sommer_2024_2.jpg

Slukk tørsten
Er du opptatt av nyheter på drikkefronten, kan du glede deg til å fylle glasset med nye smaker. Når det gjelder energidrikk, så kommer det to spennende nyheter. Red Bull Summer Edition får du nå i den eksotiske smaken av curuba, som er en avlang pasjonsfrukt, og et hint av hylleblomst. Monster på sin side, kommer med nyheten Monster Ultra Peachy Keen med en herlig og saftig smak av fersken.
Fanta Exotic får du nå uten sukker, i tillegg har du sikkert lagt merke til nyheten om blå Pepsi Max, som har fått navnet Eletric Blue. 
Blir blå brus litt for spenstig for deg, kan du heller nyte en deilig iste. Sommervibber-isteen kommer med ferskensmak, på boks og er perfekt å ha med seg i en kjølebag. Eller anbefales en annen forfriskende nyhet som passer i sommervarmen: Nye Solo Super Sommerbrus har en naturlig og frisk smak av eple og mango. Helt uten tilsatt sukker, men med naturlig sukkerinnhold fra eple- og mangojuice for en ekstra naturlig og rund smak.

1400x1000_nyheter_sommer_2024_4.jpg

Smoothie og limonader
Andre nyheter i kategorien drikke er Sommervibber-limonadene sitron og bringebær. Blant smoothie-nyhetene kan vi friste med Bamas kiwi- og eplesmoothie, Cevita sin smoothie med friske jordbær og Cevita sin Sommervibber-smoothie: Tropical Breeze. 

1400x1000_nyheter_sommer_2024_5.jpg

Godt til strandbagen eller tursekken
Når du er på farten og kjenner sulten komme snikende, kan en MellomBar være redningen. Eldorado byr på en som virkelig smaker sommer, med hvit sjokolade, kokos og annanas. Sverger du heller til vanlig sjokolade, kan du teste ut Aunt Mabels Soft Chocolate Cookies. Til den mer tradisjonelle, så kommer Vestlandslefsa Lefsegodt og Berthas Klenning nå i Sommervibberdrakt. I tillegg kan du nå på mange Joker-butikker også finne ferske Non-Stop boller. 
1400x1000_nyheter_sommer_2024_8.jpg

Tilbehør til grillmiddagen
Ingen sommer uten grilling, og da hører godt tilbehør til. Gjør det enkelt ved å velge for eksempel Crispi Mix, med ekstra sprø og søt crispisalat, isberg, kinakål og litt purre, eller en deilig brokkolisalat, begge fra Bamas Grønn & Frisk-serie. Derfra kommer også nyheten båtpoteter med grillkrydder, som gjør enhver grillkveld til en litt mer lettvint opplevelse.

En annen nyheten som kan ta grillmiddagen til nye høyder, er pistasjkjerner i salaten. Grønn & Frisk kommer med en pose ristede og usaltede pistasjkjerner som har en karakteristisk nøtteaktig, søt og mild smak. Perfekt i salater eller som topping på dessert!

Ferdigsalater kan fungere utmerket som lunsj, og her kommer Grønn & Frisk med en pastasalat bestående av pastaskruer, brokkoli, mais, purre, rødkål og en smakfull sesamdressing som er klar til å blandes. For enkelhets skyld får du salaten i en praktisk serveringsskål. Smak, som er Bamas serie for deg som er opptatt av god smak på farten, byr på nyheten Cæsar, en håndlaget salat med kylling og parmesan.   

1400x1000_nyheter_sommer_2024_6.jpg

Potetgull med nye smaker
Når det gjelder snacks, så kan potetgullfans glede seg over nye, spennende smaker. Maarud Potetgull får du nå med ost og grillet løk, i tillegg blir de populære potetsnacks-hjertene piffet opp til å smake sourcream og løk. Liker du asiatisk, bør du teste den nye Sørlandschipsen med smak av korean chicken bbq. 
1400x1000_nyheter_sommer_2024_7.jpg

Savner du en nyhet i din lokale Joker-butikk? Ta kontakt med betjeningen og hør om de kan ta den inn for deg.