Over 200 Joker-butikker holder søndagsåpent

Trenger du å handle dagligvarer selv på en søndag? Ikke noe problem!

Da er det godt å vite at hjelpen er helt i nærheten! I Joker har vi nå over 200 butikker som holder åpent på søndag - og på de fleste andre helligdager. Her finner du aktuelle Joker-butikker som har søndagsåpent 

Noen butikker ligger i byen og har er spesielt godt utvalg av ferdigretter, brød og bakervarer, andre ligger på typiske utfartssteder og har det hyttefolket trenger, og noen er helt «vanlige» Jokere som er så små at de får holde åpent også på søndager.

Åpningstidene varierer fra butikk til butikk, men de fleste søndagsåpne Jokere tar imot deg fra morgenen av og holder åpent til godt ut på kvelden.

Så kjøp det du trenger å supplere med på søndager, og gjør storhandelen hos oss på mandag. På mandager får alle som er medlem av Trumf og Joker GLAD 5 % ekstra Trumf bonus på alt du handler av dagligvarer.  

Søndagsåpent eller Brustadbua?
Brustadbua er et uttrykk som oppstod etter at Arbeiderparti-regjerningen ved daværende barne- og familieminister Sylvia Brustad i 1997 la frem forslag til nye reguleringer av butikkers åpningstider. Dette medførte at salg av daglig- og kioskvarer ikke var omfattet av åpningsbegrensningene som fulgte av loven, så lenge utsalgsstedene var under 100 kvadratmeter. Disse små butikkene fikk kallenavnet «Brustadbu».

En god slutt på uken på søndag og en god start på mandag – kan det bli bedre?