Kan bli Norges hyggeligste kassamann

Trond Aksel Jørgensen og Knut Norvald Skavnes er blant de 18 finalistene som kan bli kåret til Norges hyggeligste kassamann. Du avgjør hvem som vinner!

Ukebladet Hjemmet har siden 2019 kåret Norges hyggeligste kassamann / kassadame. Som tidligere år har både butikker og kunder kunnet nominere medarbeidere til prisen og nå er de 18 finalistene som har fått flest stemmer klare.

Blant de 18 finner vi to fra Joker; Trond Aksel Jørgensen som jobber hos Joker Gamlebyen i Oslo, og Knut Norvald Skavnes som er kjøpmann ved Joker Torvikbukt i Gjemnes.

24 år bak kassa
– Trond har vært en lojal og altoppofrende kassamann i 24 år, og det er mange gode grunner til at man bør stemme på Trond. Han alltid tilgjengelig og sier aldri nei. Han har fortsatt veldig godt humør etter å ha vært her så lenge, sier butikksjef Kamran Amin.

Kundene setter stor pris på Trond, en av de sier følgende:
«Trond har jobbet på Joker i Gamlebyen i alle år og er et kjent og kjært fjes for alle i nabolaget. Han får lov til å ta med bakst hjem som ikke er blitt solgt i løpet av dagen. Dette gir han ut til mennesker i sentrum som har det vondt og sårt og trenger en positiv opplevelse».

Brennende engasjement for bygda
– Knut begynte å jobbe på Joker Torvikbukt i 2015. Han tok over driften i 2018 og har vist et brennende engasjement for Torvikbukt. Han tar gjerne en prat med kundene, har alltid et smil på lur og en eller annen kommentar som varmer. Knut liker at det er litt liv og røre i hverdagen og byr ofte på seg selv. Han engasjerer seg i ting som «Jokerlekene», som er et idrettsarrangement for folk i alle aldre, sier driftssjef Audun Njøs i Joker.

Fra kundene får Knut også skryt; «Han er veldig omgjengelig, snakker med absolutt alle og er
hjelpsom. Han tør å by på seg selv!».

Du kan stemme på din favoritt ved å sende KASSE12 til 2205 for å stemme på Knut Norvald, eller KASSE9 til 2205 for å stemme på Trond Aksel (tjenesten koster 1 krone per SMS).