Server iskrem som dessert

Oppskrift på Banansplitt
Oppskrift på Banansplitt joker.no
Det er alltid en anledning til å kose seg med en deilig iskrem.

Iskrem er en deilig godbit som kan nytes året rundt, uavhengig av vær eller sesong. Enten det er sommerens varme sol eller vinterens bitende kulde, kan iskrem alltid løfte humøret og tilfredsstille smaksløkene.

Det fantastiske med iskrem er mangfoldet av smaker og teksturer som er tilgjengelige. Fra klassiske valg som vanilje, sjokolade og jordbær til mer eksotiske varianter som mango-is, pistasj og karamellisert fudge, er det noe for enhver smak.

Iskrem kan nytes alene i en enkel kopp eller kjeks, eller brukes som en base for spennende desserter som milkshakes, sundae, eller iskrem-sandwicher. Og med stadig flere alternativer for de som har spesielle kostholdsbehov, som vegansk eller laktosefri iskrem, er det en glede som kan deles av alle.

Enten det er en spontan nytelse eller en del av en større feiring, bringer iskrem glede og forfriskning til enhver anledning. Så uansett om det er midt på sommeren eller midt på vinteren, er iskrem en herlig godbit som aldri går av moten.

Relatert innhold

Banansplitt

Gjør en morsom vri på desserten, og server banansplitt med sjokoladetrukket banan, fargerikt strøssel og tricolor-is!

Banan-is

Dette er en perfekt måte å bruke opp overmodne bananer. Med bananbiter i fryseren har du raskt en sunn og deilig is for hånden! Banan-isen kan smaksettes med det du vil; prøv for eksempel med kakao, bringebær eller peanøttsmør.

Saftig yoghurtkake med is og bær

«Gâteau au yaourt» er en fransk yogurtkake der en bruker yoghurtbeger som måleenhet, noe som gjør det enkelt å huske mengdeforholdene (her har vi brukt et lite beger på 150 ml). Yoghurten gjør kaken myk og saftig, og gir den en deilig smak.

Tropisk frukt med vaniljeis og sjokolade

Is er alltid populært – både hos store og små, og det er en god avslutning på ett godt måltid.

Milkshakes

Bruk ferdig milkshakes, og pynt dem med det du liker best!

Sjokolademilkshake

Kos deg med en sjokolademilkshake!

Druesorbet

Med frosne druer kan du lage en enkel og frisk sorbet på en, to, tre!

Mango-is

Frys ned moden mango og lag frisk og enkel mango-is! Juster mengden honning og lime etter hvor søt eller syrlig du ønsker den.

Småis med pynt

Gjør isen enda bedre med ulike toppinger og sauser.

Is i vaffel

Lag iskjeks i vaffeljern og imponer gjestene dine i sommer.

Melkesjokoladekjeks med is og salt karamell

Hva får du om du tar en pakke kjeks, kombinerer den med en boks nydelig iskrem og topper den med rennende karamellsaus og fugde? Den ultimate desserten!

Iskake i en fei

Dette er en genial is dessert! Imponer med en lekker iskake, laget på null komma niks. Dekorer iskaken med friske bær, sjokolade eller makroner.

Retro iskake

Lettere kan det nesten ikke gjøres å få i stand en dessert!

Vaffelsandwich

Server vafler på en gøyal måte! Sprø vaffel og myk is er nydelig sammen.